Ευγενία Παντελίδου: Περιβάλλον με άγγιγμα γυναίκας

Η μεθοδικότητα, η επιμονή και οι ψηλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες.

Εργατική, επικεντρωμένη στους στόχους της και με σεβασμό στους συνεργάτες της, η γενική διευθύντρια της Hellenic Tzilalis (Cyprus), Ευγενία Παντελίδου, σημειώνει τις δικές τις επιτυχίες στο επιχειρηματικό περιβάλλον της Κύπρου.

Έχοντας πίσω της αρκετή εργασιακή εμπειρία, πιστεύει ακράδαντα πως η ίδια η γυναίκα πρέπει πρώτα να αναγνωρίσει τις ικανότητές της, ώστε να επιδιώξει το όνειρό της, πράγμα που ισχύει για κάθε άνθρωπο.

Το καλύτερο μάθημα το έχει λάβει από τη διαπραγμάτευση για παροχή υπηρεσιών από την εταιρεία μας στα αεροδρόμια. Σημαντικότερα προτερήματά της είναι η μεθοδικότητα και η επιμονή. Κυριότερο ελάττωμα της είναι οι ψηλές απαιτήσεις που έχει από τους συνεργάτες της.

Όπως η ίδια σημειώνει, επιτυγχάνει το work-life balance με θέληση, οργάνωση και ευελιξία ενώ ως επαγγελματία θα ήθελε να τη θυμούνται σωστή και αποτελεσματική στα καθήκοντά της.

Τέλος, ο νούμερο 1 επιχειρηματικός στόχος για το αμέσως επόμενο διάστημα της γενικής διευθύντριας της Hellenic Tzilalis (Cyprus), είναι η προώθηση των νέων επιχειρηματικών πλάνων και σχεδιασμών του ομίλου.

Η Ευγενία Παντελίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία. Πρώτη της δουλειά ήταν, το 1988, στην Coopers and Lybrand ως Audit assistant.

Ο όμιλος Hellenic Tzilalis (Cyprus) δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας περιβάλλοντος, καθαρισμού και διαχείρισης αποβλήτων. Η κ. Παντελίδου έχει υπό την ευθύνη της 300 άτομα, τα οποία παρέχουν υπηρεσίες σε όλο το νησί, επιτυγχάνοντας ετήσιο τζίρο που αγγίζει τα €10 εκατ. σε ένα περιβάλλον που απεδείχθη εύφορο, έχοντας το… άγγιγμα της γυναίκας.

INBusiness news

Posted in News, Video