Ο αφανής «ήρωας» της συλλογής αποβλήτων

 

Ο αφανής «ήρωας» της συλλογής αποβλήτων

Καθημερινά, η Hellenic Tzilalis, μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΗΤΖ MINAS RECYCLING CORPORATION LTD, εξυπηρετεί διάφορες επιχειρήσεις και υποστατικά σε παγκύπρια κλίμακα, συλλέγοντας απόβλητα από περισσότερα από 200 σημεία.

Η εταιρεία διαθέτει μεγάλους κάδους ανακύκλωσης και συμπιεστές αποβλήτων, που παρέχει σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια κλπ, ενώ για μικρότερα υποστατικά παρέχονται ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης.

Η Hellenic Tzilalis διαθέτει μονάδα διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών στο Γέρι, που διαχειρίζεται η θυγατρική της εταιρεία EcoBalance Recycling Ltd, στην οποία γίνεται ο διαχωρισμός των μεταλλικών αποβλήτων από το χαρτί και το πλαστικό.

Στο επόμενο στάδιο, τα διαχωρισμένα ανάλογα με τον τύπο τους ανακυκλώσιμα υλικά συμπιέζονται, φορτώνονται σε εμπορευματοκιβώτια και αποστέλλονται σε μονάδες ανακύκλωσης στο εξωτερικό για περαιτέρω επεξεργασία, ενώ τα υλικά χωρίς εμπορική αξία μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Enerco Energy Recovery Ltd, άλλης μιας θυγατρικής της Hellenic Tzilalis.

Το InBusiness κατέγραψε τη διαδικασία αποκομιδής, διαχωρισμού και επεξεργασίας των σύμμικτων αποβλήτων και των ανακυκλώσιμων υλικών και σας την παρουσιάζει βήμα προς βήμα σ’ ένα ιδιαίτερα κατατοπιστικό βίντεο.

INBusiness news
(Διαβάστε όλο το άρθρο κάνοντας κλικ στην εικόνα)

Posted in News, Video