Η Hellenic Tzilalis (Cyprus) σε αριθμούς

Ο Όμιλος απασχολεί πάνω από 500 άτομα!

Η Hellenic Tzilalis (Cyprus) δραστηριοποιείται στον κλάδο της τεχνολογίας περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών καθαρισμού και διαχείρισης αποβλήτων. Από το 2006 προσφέρει στα αεροδρόμια υπηρεσίες, όπως, περιτύλιξη αποσκευών και διαχείριση χειραμαξών – αποσκευών.

Μέσω θυγατρικών και συνδεδεμένων εταιρειών της δραστηριοποιείται, επίσης, στον κλάδο της διαχείρισης αποβλήτων. Εφαρμόζει αυστηρούς κανονισμούς ασφάλειας και υγείας και έχει εξασφαλίσει σειρά πιστοποιήσεων στην πορεία της. Σήμερα η Hellenic Tzilalis (Cyprus) και οι θυγατρικές της απασχολούν πάνω από 500 άτομα.

Η Hellenic Tzilalis (Cyprus) ιδρύθηκε το έτος 2001, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας περιβάλλοντος, καθαρισμού και διαχείρισης αποβλήτων. Δημιουργήθηκε από την Ελληνική Μεταλλευτική Εταιρεία με μακρά ιστορία δραστηριοποίησης στην Κύπρο και από τον ελλαδικό Όμιλο Εταιρειών Τζιλαλής, ο οποίος εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας περιβάλλοντος.

Εκτελεστικός πρόεδρος του Ομίλου είναι ο Παναγιώτης Χατζηπαντελής και αντιπρόεδρος ο Αναστάσιος Τζιλαλής. Τη θέση της γενικής διευθύντριας κατέχει η Εύη Παντελίδου.

INBusiness news

Posted in News